Mortal Kombat vraća se u Novi Sad krajem oktobra kada će održati tradicionalni samostalni koncert u klubu „The Quarter”.  Ove godine koncert će biti održan u subotu, 28. oktobra, a atmosferu će kao predgrupa podgrejati kultna beogradska pank grupa NBG, nastala davne 1984. godine.Iza Mortal Kombata su mnogi zapaženi letnji nastupi, a sada je došlo vreme da se presele u klubove i nastave sa promocijom svog trećeg albuma “Besprekorna pobeda”, koji su nedavno objavili za izdavačku kuću „Menart”.

“Nakon raznih festivalskih nastupa koje smo imali ovog leta, uželeli smo se samostalnog koncerta na kome možemo da sviramo i tri sata ako želimo. Kvoter se pokazao kao idealan klub za tako nešto, samostalni oktobarski koncerti u njemu su već postali tradicija. I ove ćemo godine, kao i prošle, poterati autobus iz Beograda sa ekipom, prijateljima i publikom. Nema ništa bolje od ekipnog putovanja i žurke na putu. Vidimo se 28.10. Jedva čekamo koncert!”, poručuje bend.

Još jedna tradicija vezana za Mortal Kombat i Novi Sad je da koncerti budu rasprodati nekoliko dana pred nastup te nabavite svoju ulaznicu na vreme. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 600 dinara, dok će na dan koncerta koštati 800 dinara.

Prodajna mesta:

GIGSTIX i online na www.gigstix.com,

MUNGOS (Zmaj Jovina 2, Novi Sad),

SHAMROCK BAR (Mite Ružića 5, Novi Sad),

FELIX (T.C. Sremska bb, Beograd).

Foto: Marko Ristić