Bioskopski  mataron po ceni  ulaznice od samo 150 dinara u sredu 23. avgusta biće održan u bioskopima Roda, Arena Cineplex i Mobil 3D bioskopima. Revija filmova obradovaće sve one koji uživaju u magiji filma na velikom platnu.

Tog dana na programu bioskopa Roda Cineplex i Arena Cineplex  naći će se aktuelni filmski 2D i 3D hitovi po ceni karte od samo 150 dinara. Program u bioskopima Roda Cineplex u Beogradu  i Arena Cineplex u Novom Sadu počeće već od 11sati, a posetioci ova dva bioskopa moći će da po ceni od 150 dinara uživaju i u maratonskom kombo paketu koji obuhvata sok i kokice.

Po istoj ceni ulaznice moći će da uživaju i posetioci Mobil 3D bioskopa u Apatinu, Smederevu, Paraćinu, Požarevcu, Mladenovcu, Lazarevcu i Zrenjaninu.

Projekcije u ovim gradovima startovaće od 14h kada će biti emitovana crtana komedija “Grozan ja 3”, a od 16h sledi još jedan spektakl  za najmlađe “Emoji film”. U 17.45 “Spider-Man: povratak kući” koji gledaoce upoznaje sa najnovijim avanturama Pitera Parkera, a nakon ove projekcije, na program od 20 sati je film  “Mračna kula”, nastao po romanima  Stivena Kinga. Program se završavala u 22h horor filmom “Amitvil: Buđenje”.