PODELI

Mladi bluzeri koji stoje iza imena The Cockblockers objavili su novi singl “Love fight”.

Najnoviji singl koji je objavljen pre nekoliko dana predstavlja veliki napredak i stilski pomak od dosadašnjeg rada benda. Kako producent koji je bio zadužen za zvuk pesme Caspar Wijnberg kaže muzika izuzetno podseća na Stevie Ray Vaughan-a i nosi sa sobom specifičan vintage duh.

Bend The Cockblockers osnovan je u Kragujevcu 2011. godine od strane dvadesetogodišnjeg Nenada Todorovića. Kratak period kalili su se svirajući bluz standard, a zatim u narednih par godina nizali su svoja autorska dela, dok će album ipak da sačeka.

Prvo je to bio EP “Give me all I want”, zatim singl “Girl like that” i na kraju Live Session sa šest pesama “Waiting for the train” koji je izdat u formi DVD izdanja. Na leto predstavljaju nove članove i The Cockblockers sada pored Nenada čine Branko Vučetin za bas gitarom i Nikola Grozdanić za bubnjevima. Nakon nastupa na Arsenal festu  2015. godinu privode kraju sa dva uspešna nastupa u Beogradu, sa grčkim The Big Nose Attack i na zatvaranju bašte KST-a gde su delili binu sa bendovima Eyesburn, Bjesovi i Phobos.