PODELI

Dugo očekivani album grupe Partibrejkers najavljen je prošle godine  singlom ,,Sitna lova”, a sada je konačno i objavljen.

Izlazak albuma ,,Sirotinjsko carstvo” propraćen je i spotom za istoimenu pesmu.

Pet godina nakon živog albuma ,,Krš i lom” i osam godiina od objavljivanja studijskog izdanja ,,Sloboda ili ništa”, rok ikone, grupa Partibrejkers, pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak objavila je ,,Sirotinjsko carstvo”.

,,U ovim godinama, i posle toliko vremena koje smo proveli truckajući se po balkanskoj guduri, dobro je što još imamo šta da kažemo, a upravo smo sve rekli na ovom albumu”, izjavio je Zoran Kostić Cane pre više od godinu dana, ali je tada ipak ostao nedorečen, budući da će publika tek sada biti u prilici da čuje šta su sve Partibrejkers izrekli na novom albumu. 

,,Sirotinjsko carstvo” dostupno je na Deezeru i svim relevantnim digitalnim servisima, kao i na CD-u koji je dostupan u svim bolje snabdevenim prodavnicama ploča i CD Shopovima.

Partibrejkers su odlučili da i prethodna izdanja objave u digitalnoj verziji, te su i ostvarenja ,,Partibrejkers”, ,,Partibrejkers II”, ,,Partibrejkers III”, ,,Ledeno doba”, ,,Gramzivost i pohlepa”, ,,Kiselo i slatko” i ,,Krš i lom”, takođe dostupni na Deezeru.

Upravo objavljeno izdanje ,,Sirotinjsko carstvo” će uskoro biti dostupno i na vinilu.

,,Sirotinjsko carstvo” (Odličan hrčak, 2015):

 1. Vrtim se
 2. Da li put znaš?
 3. Sitna lova
 4. Ne mogu da kapiram
 5. Svakoga dana
 6. Sirotinjsko carstvo
 7. Krš i lom
 8. Paranoje
 9. Šta radiš?
 10. I to malo
 11. Ljubav ne zaboravlja