PODELI

Klub Elektropionir je pripremio žestoku završnicu 2018. godine, a ni početak 2019. neće biti ništa koncertno “blaži”.

NEŽNI DALIBOR, 7. DECEMBAR

Nežni Dalibor obeležava 10. rođendan debi albuma “Sredstva i veštine” (Odličan hrčak, 2008)

Te 2007. godine beše kako “Jutro će promeniti sve”. I jeste!
Na čuvenoj kompilaciji, koja je prezentovala Novu srpsku scenu, koja se tada rađala u hodnicima BIGZ-a, našla se i pesma “Značajan događaj” Nežnog Dalibora.

To i jeste bio značajan događaj za njih, jer je svega godinu dana kasnije usledio njihov debi album “Sredstva i veštine”. I, evo, već 10 godina služe se istim sredstvima i bruse veštine. Svoj zvuk su i tada zasnivali na svemu što smatraju vitalnim u R’n’R-u: od psihodelije 60-ih godina do savremenih uticaja. Čine to i danas. Sa mnogo više veština, iskustva i pređenih kilometara.

VIRVEL, 14. DECEMBAR

Zašto ćete 2018. godinu pamtiti po predstojećem nastupu Virvela? Zašto je 2018. važna godina za bend i zašto će 2019. biti još važnija? Šta je obeležilo godinu koja polako ostaje za nama a šta se sprema za sledeću? Ko će biti gosti na koncertu? Zašto Virvel tradicionalno svira u decembru?

Svi odgovori Vas čekaju u mraku Elektropionira samo 14. decembra!

Virvel postoji od 2001. godine, dosad je snimio dva albuma (Virvel, 2001. i Sa dna, 2006.), odnosno dva singla (Brzi svemir / Ian Fleming, 2005. Poslednji svedok/ Neobicna banda 2016.) i EP Sibir, 2010. a čine ga Tijana Drobac (glas i bas), Dejan Drobac (gitara), Zoran Stojičić (gitara), Dušan Mančić Golmajer (bubanj) i Vladimir Ljubinković (klavijature). Bend sprema novi dugosvirajući album koji će ovom prilikom predstaviti publici.

OBOJENI PROGRAM, 21. DECEMBAR

Obojeni Program decembar sada već tradicionalno štiklira u Beogradu.

Autentična rokenrol vožnjica u najautentičnijem prestoničkom rokenrol klubu. Tu “autentičnost” Obojenog programa nije lako definisati… Ni ne treba, jer i sami kažu da “svaka definicija gubitak je slobode”…

Zato, 21. decembar, pravac Elektropionir i “pusti neka mašta uživa u tome”.

RAMBO AMADEUS 25. i 26.1 DECEMBAR

Rambo dugo nije svirao u Beogradu u klubu, te je ovo je prilika da sa svojim sekstetom predstavi nagomilani repertoar.

Rambo Amadeus nastupa dva dana da bi mogao da odsvira što više različitih komada.

ARTAN LILI, 2. i 3. JANUAR 2019.

I prošlu godinu su započeli u Cetinjskoj. Tražila se karta više. Zato će novu 2019. da započnu na istom mestu. Duplim spektaklom!

AUTOPARK, 4. JANUAR 2019.

Svaki njihov nastup je ekskluzivan. Jer su im nastupi vrlo retki. I biće ovo retka prilika da se u klupskom ambijentu podsetimo svih njihovih dosadašnjih hitova, emocije koju sa sobom nose, ali i nekih novih stvari koje vredno pripremaju za live izvođenje.

Foto: Ivana Jovanović