PODELI

Legendarni australijski deathcore bend Thy Art Is Murder prvi put dolaze u Srbiju. Oni će 9. jula u Beogradu održati koncert u sklopu evropske turneje nazvane Death Dealers Tour.

Thy Art Is Murder su nastali u Sidneju 2006. godine. Debi album The Adversary se pojavljuje 2010. godine, a prati ga Hate dve godine kasnije. Treće izdanje Holy War objavljuju tokom 2015. kada ih i napušta pevač Chris CJ McMahon. Njegov povratak u bend 2017. godine je bio jedna od glavnih vesti na svetskim muzičkim portalima, koji prate ovakav zvuk. Ponovna saradnja rezultirala je u albumu Dear Desolation koji je odlično primljen i kod publike i kod kritike.

Kao podrška nastupaju domaći melodic death metal bend Nemesis čiju postavu čine samo devojke i metalcore Valjevčani Y.O.X.

MTA Promotion, organizatori ovog dešavanja, sa pravom su ovaj događaj nazvali brutalni ponedeljak u Beogradu. Broj ulaznica je ograničen, a mogu da se nabave u Felix Shop-u u Beogradu i Mungos CD shop-u u Novom Sadu po ceni od 1000 dinara. Cena na dan koncerta iznosiće 1400 dinara.