PODELI

Godinu dana nakon odličnog nastupa sa Koffin Kats, beogradski psychobilly trio ČIKINE BOMBONE ponovo će prirediti pravu feštu u CK13! Kao specijalni gosti nastupiće novosadski rockabilly sastav Sailroman And The Aligators, u petak, 14. juna 2013. u 21h.

Zagrevanje i podrška pre i nakon koncerta uz punkrock, garage, surf, rockabilly i psychobilly zvuke uz DEE JAY MINYA RAMONE!

Čikine Bombone (Grandpa Candys) pioniri su psychobilly zvuka na našim prostorima.Trojka osnovana 1998.godine u Beogradu, brzinom svetlosti lansirala se u same vrhove alternativnog rock zvuka i zadobila brojne simpatije poklonika punk/ska/hardcore subkulture u prestonici, ali i širom Srbije. Čikine Bombone uvek naglašavaju da su ponosni na svoje publiku, koja iz nastupa u nastup verno prati svoje favorite na domaćoj muzičkoj sceni.

Sailorman and the Aligators je rockabilly projekat nastao 2004. godine. Bend neguje zvuke i ikonografiju 50-tih godina prošlog veka. Postavu čine članovi novosadskih bendova Ragman, Gun Sale i Detonators, a na njihovim nastupima možete čuti tradicionalne rockabilly standarde u furioznim izvedbama. Za sve vas koji volite dobru zabavu uz ples ovo je koncert koji svakako ne smete propustiti.

Cena ulaznice: 250 din.

http://www.youtube.com/watch?v=XRP77XOM_5I