PODELI

Deca  Apokalipse nastupaće u subotu, 10. februara, u Beogradu nakon dve godine i to u klubu Doma omladine Beograda. Tom prilikom, Deca će koncertno promovisati svoj poslednji singl pod nazivom ”Zalog Večnosti”, kao i istoimeni EP koji će se pojaviti pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media. Početak koncerta zakazan je za 20h.

Zajedno sa Decom Apokalipse to veče će nastupati i bendovi Iskaz, D Zoo i Brat.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima 4 studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hop-a, funk-a, hard-core-a i mnogih drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek ”dodatni” član na njihovim nastupima.

D Zoo je subotički bend sa dva studijska albuma izdata za Nocturne Media kao i brojnim učešćima na koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi benda su inspirisani urbanim temema sa kritičkom analizom stvarnosti.

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom beogradskom koncertu.