PODELI

U klubu „Clash“ u Subotici 1. maja kultni šabački bend Goblini održao je dvočasovnu svirku zbog koje su se na daleki put otisnuli mnogi fanovi iz Srbije, a i iz regiona.

Datum: 1. maj 2013.

Mesto: Klub „Clash“, Subotica

Kao predgrupa Goblinima svirao je hardcore punk bend iz Beograda Cigla In D Vugla. Dvadesetominutnom svirkom napravili su uvertiru bendu zbog kojeg smo došli sa svih strana i nismo zažalili ni trena.

Goblini su na binu izašli oko 23h i uz pesmu „Ima nas gomila“ i pozdravnih Golubovih reči počela je dvočasovna retrospektiva dobro poznatih pesama iz njihove dugogodišnje karijere.

Iako je temperatura u klubu bila zaista visoka, deo u kojem se svirka održavala bio je pun do kraja.

Setlista je bila odlično skrojena tako da ni atmosfera nije padala od početka do kraja. Vidno zadovoljna publika, mokra do gole kože kao i bend, nezaobilazne šutke i prosuto pivo obeležili su sinoćno veče.

Čuli smo tridesetak pesama, među kojima su bile i „Dr.Hoffman“, „Daleki put“, „Komad noći“, „Dan posle“, „Cipjonka“, „Anja, volim te“ koju su odsvirali još jednom dok je trajao bis tokom kojeg smo se lagano rastajali od benda uz pesme „Ne trebam nikome“, „Tamara“ i „Lorena“.

Sinoć su se sve kockice složile – dobar prostor, dobar zvuk, sjajna publika i sjajni domaćini uz preterano dobre Gobline sačuvaće nam ovaj prvi maj, Dan (ne)rada, dugo u sećanju.

Fotografije možete pogledati ovde.

Ivana Jovanović

setlista_Goblini