Foto: Mina Radivojević

Jedan od najboljih pank-rok bendova regiona, legendarni šabački Goblini, nastupiće posle punih 12 godina u Kruševcu. Koncert će biti održan ovog petka, 21. jula, od 21 sat u bašti Basement bara, koja će za ovu priliku biti ograđena.

Bend koji svojom sirovom energijom „melje” sve pred sobom, podsetiće kruševačku publiku na svoje najbolje „istinite priče”, kao što su „Anja, volim te”, „Ima nas!”, „Daleki put”, „Jagode”, „Cipjonka”, „Voz” i druge i zasigurno prirediti Kruševljanima koncert za pamćenje. Bend će svirati skoro dva sata i biće to jedan od retkih celovečernjih koncerata Goblina ovog leta.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1300 dinara su u prodaji u Basement baru (Majke Jugovića 11). Cena ulaznice na dan koncerta biće 1500 dinara.