PODELI

Osiječki bend Gužva u 16-ercu će nastupiti u petak, 15.12. u novosadskom  Shamrock baru (Mite Ružića 5). Ulaznice po ceni od 400 dinara možete kupiti svakog dana u Shamrock baru. Broj ulaznica je ograničen.

U februaru je Gužva održala koncert u istom prostoru. Tada je dan pre nastupa koncert bio rasprodat. Organizatori iz Shamrock bara rešili su da organizuju još jedan koncert slavonskih pankera u ovoj godini pre svega zbog svih onih koji tada nisu uspeli da nabave ulaznicu. Pre koncerta publika će moći da uživa u preslušavanju muzike sa gramafonskih ploča po izboru Marka Ristića, glavnog i odgovornog urednika Hardwired magazina.

Gužva je odavno stekla status miljenika ovdašnje publike i na njihovim nastupima u Novom Sadu uvek vlada euforična atmosfera. To se najbolje moglo videti na letošnjem izdanju Blokstok festivala kada su tokom celog nastupa imali neverovatnu podršku fanova.

Na koncertu u Shamrocku publika će biti u prilici da posluša presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere, a premijerno će moći uživo da čuje i  poslednji singl Gužve za pesmu „Ne daj me“.

Foto: Marko Ristić