PODELI

U petak, 8. decembra u klubu Lazino Tele u Novom Sadu nastupaće bend Stuttgart Online. Lokalna podrška biće bend Nova. Ulaznice p ceni od 300 dinara su u pretprodaji u klubu, a moći će da se kupe i na ulazu pred koncert.  Ovaj koncert je jedan od nekolicine koji opravdavaju povratak autorskog zvuka u lokal sa velikom tradicijom kvalitetnih svirki. 
Podsećanja radi, grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, izdali su dva albuma “Radost svakom domaćinstvu” i “Prava stvar”, a novi singlovi “Ljudi od reči” i “YU ROCK” su deo trećeg, pod nazivom “Štutgart na vezi”, čije se objavljivanje u celini planira do kraja godine.
“Grupa ostaje verna garažnom rokenrol zvuku, sve pesme za kompletiranje trećeg albuma su snimljene i spremne. Očekujemo do kraja godine da se objavi kompletan materijal”, potvrdili su nam iz Stuttgart Online-a, obećavajući punokrvnu rokenrol svirku u Lazinom Teletu: “Mislimo da nigde ne cvjetaju ruže i da svugde moraju da se plate računi i ne samo oni. Često se i skuplje plaća cena uspeha. Mi se trudimo da sebi olakšamo život i učinimo ga podnošljivijim. A sve je moguće, pa i baviti se rokenrolom na Balkanu, verujte nam na reč”, optimistični su Bojan, Demir i Marko.

Novosadski bend Nova svira autorsku muziku od 2009. godine. Početkom 2013. godine koncertno su se aktivirali, snimili su singl i spot pod nazivom „Sa one strane“. Nakon toga izlaze i singlovi “Jedini” i “Ledeno”. Novu karakteriše gitarski zvuk, tekstovi na srpskom jeziku praćeni rifovima koji ostavljaju snažan autorski pečat.

Bend čine: Slobodan Vuletić (gitara i glavni vokal), Janoš Botka (gitara i vokal), Robert Moldvaji (bubanj i vokal) i Viktor Moldvaji (gitara i vokal).