PODELI

Zbog najavljenih vremenskih nepogoda za petak, 29. jun, koncert bendova inspirisanih pank rok zvukom, Hurleur, NAVY ne obećava i Keni nije mrtav, odložen je za nedelju, 1. jul, i istim će PRIS Stage koji se nalazi u okviru kluba Gavez na Adi Ciganliji u Beogradu biti koncertno otvoren.
Hurleur  je zimus objavio album prvenac koji nosi naziv Ja! pod okriljem izdavačke kuće RnR Records, te će ovom prilikom promovisati isti, a publika će imati priliku da kupi fizička izdanja albuma. Ovo je Hurleuru prvi i najdraži nastup tokom predstojećeg leta.

“Raduje nas što ćemo svirati u tako prelepom okruženju kao što je Ada Ciganlija i sam Gavez. Apis je trenutno u dilemi da li da uz našu svirku idu gratis striptizete. Mislimo da hoće, zato vas pozivamo da 1. jula dođete na PRIS Stage u Gavezu”, poručuje Aleksa Dinić, bubnjar benda.

NAVY ne obećava na PRIS Stage dolazi nakon nastupa u polufinalu Zaječarske Gitarijade, a veoma je verovatno da će ovo biti povod za veliko slavlje povodom mogućeg uspeha u takmičarskom delu. Ovom prilikom bend će predstaviti numere sa albuma koji je u pripremi. Na albumu prvencu ćemo se poigravati sa uvek vrućim temama kao što su ljubav, opijati, društveno uređenje, ali govorimo i o snovima, željama, idolopoklonstvu, buntovničkom duhu, životu posle smrti… “Jako smo nestrpljivi i jedva čekamo da čujete šta imamo da kažemo”, poručuju iz benda i dodaju: “Nejvi je iscedio vodu iz pedalboarda, osušio gitaru, opravio Stanka i sad smo spremni za nove avanture. Dođite u Gavez na Adi, na PRIS Stage. Garantujemo da Keni nije mrtav, da Hurleur vrišti glasnije nego ikada i da Nejvi ne doliva vodu u žestoka alkoholna pića. Karte su džabaka, pića jeftina, a svirka žestoka. Ko neće da sluša svirku, nek’ dođe da se ljubimo!”

Keni nije mrtav na PRIS Stage stiže nakon pobede u takmičarskom delu Palanačkog Dunav festa održanog minulog vikenda u Bačkoj Palanci. U mahu razigranosti, pank trojka iz Kruševca će na PRIS-ovoj bini dokazati neosporni kvalitet mlađe generacije bendova! Ovo će biti naš premijerni beogradski nastup, a ujedno i proslava godišnjice postojanja benda, te vas pozivamo da dođete i da se prepustite energiji i drugarskoj atmosferi, kažu momci iz benda Keni nije mrtav.

Organizatori su odlučili da zbog promene datuma koncert počne ranije nego što je planirano, te će ulaz biti otvoren u 19 časova, Keni nije mrtav će nastupiti u 19 časova i 15 minuta, Hurleur će se na bini naći u 20 časova i 15 minuta, dok će veče zatvoriti Navy ne obećava nastupom koji će otpočeti u 21 čas i 15 minuta, a muzički program će biti okončan oko 22 časa.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 dinara, dok će na ulazu iznositi 250 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a ulaznive možete nabaviti porukom u inbox stranice PRIS, putem mejla redakcija@pris.rs ili broja telefona 065 4165 323, kao i kod članova bendova.