Sastav Iskaz objavio je novi video materijal iz karantina. ”Kako očajnicka vremena zahtevaju očajnicke mere, tako smo i mi u ovom vremenu kada se koncerti samo otkazuju ili odlažu, pribegli ovakvoj vrsti nastupa. Moglo bi se reći da je to nastup “iz fotelje”. Od početka ove situacije, kada je postalo jasno da ćemo ostati kod kuće duži period, postojala je ideja da ovo uradimo.

Nismo bili sigurni kako će izgledati kad ne skačemo po plafonu i zidovima, ali nam je na kraju delovalo dovoljno upotrebljivo pa smo odlučili da idemo s “foteljaškom” varijantom.
Konkretno ovaj video je urađen za potrebe festivala “Balkan Trfik”, koji je trebalo da se održi u Briselu ovoga leta, ali je nažalost i on odložen, te su organizatori bar na neki način želeli da angažuju izvođače, kako bi se predstavili publici. Otuda i taj uvodni deo videa koji je na engleskom jeziku.

Mi uveliko radimo na novom album i koristimo zapravo ovo vreme da završimo kompletan materijal, tako da je vrlo izvesno da će u narednom periodu biti novih spotova i pesama.
Dok se ne vratimo na binu vidimo se na ekranima, Ostajte dobri, lepi i zdravi. 🙂” navodi Zoran Stefanov, frontmen ovog benda.