Jedan od trenutno najtraženijih mladih bendova u regionu, slovenačka shagadelic rock`n`roll atrakcija, bend JOKER OUT, najavljuje svoj prvi samostalni koncert u Beogradu, koji će biti održan 3. novembra u Domu omladine.

Nakon što su, za samo nekoliko dana, rasprodali dva samostalna koncerta u Novom Sadu, mladi slovenački bend zakazuje druženje i sa beogradskom publikom. Njihov festivalski nastup na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu je bio jedan od najposećenijih, a publika je pokazala da želi ponovo da ih vidi i na samostalnom koncertu. Fanovi iz Srbije nepogrešivo horski pevaju njihove pesme na slovenačkom, a prošle jeseni su objavili i singl na srpskom jeziku “Demoni” i time pokazali koliko im je stalo do srpske publike, koja je u međuvremenu odlično prihvatila i njihovu drugu pesmu na srpskom “Ona”.

Gde god da se pojave svojom moćnom muzikom, neverovatnom energijom i šarmom osvajaju srca, posebno devojaka. Već su rasprodali 12.000 karata za svoj najveći koncert 6. oktobra u ljubljanskoj Areni, a i dva koncerta u zagrebačkoj Tvornici, koji će biti održani u novembru posle beogradskog koncerta, su već rasprodati. Lista nastupa u ovoj godini vrtoglavo raste, pa su zakazane irska, britanska, poljska, španska i nordijska turneja. Moć njihove muzike pokazuju i višemilionska slušanja njihovih pesama na streaming servisima, a evrovizijskih hit i generacijska himna “Carpe Diem” na Spotify-u broji više od 15 miliona slušanja, te se našao i na listi “Top 10 Spotify Global Viral Chart”.

Svoj muzički opus su započeli 2016. godine i razvili muzički pravac koji se naziva šagadelički rok (shagadelic rock`n`roll), a do sada su objavili dva albuma – „Umazane misli“ i „Demoni“. Njihov internacionalni potencijal prepoznaju i međunarodni mediji, pa BBC ističe saradnju sa Costellom, a The Mirror ih poredi sa Harryjem Stylesom. Bend trenutno radi i na svom prvom albumu na engleskom, koji bi trebalo da bude objavljen početkom sledeće godine.

Prodaja ulaznica za prvi samostalni koncert benda Joker Out u Beogradu, 3. novembra u Domu omladine, počinje u četvrtak 13. jula u 11 časova, a ulaznice po ceni od 2.500 dinara mogu se kupiti online i na prodajnim mestima efinity.rs.