Organizatori RocKorana Festa objavili su danas da je događaj KarnevalKA, koji je bio najavljen kao zagrevanje za letnji festival, otkazan.

„Planirani događaj udruge “Grad, ritam and događanja” pod nazivom KarnevalKA neće se održati. Pod teretom ekonomske krize i uslijed neočekivanih problema pri organizaciji, bili smo prisiljeni smanjiti obim manifestacije KarnevalKA. Međutim, odlučili smo da se kompletni događaj, pa tako i premijerni nastup grupe BOA u Karlovcu odgodi za neka bolja vremena.“- poručuju organizatori.

Takođe su dodali da sve prijave koje su bendovi poslali za nastup na Karnevalki važe i za RocKorana Fest 2013 čiji će datum održavanja biti naknadno objavljen, kao i konačan spisak učesnika.

Bendovi koji su prošli prvi krug selekcije i imaju šansu da budu jedni od izvođača za sad su: Dražen Vega, Bombarderi, Opsajd, Empathy Soul Project, Dekompozicija, My Last Suicide, Baltazar.

Udruga „Grad, ritam and događanja“ ponovo upućuje otvoreni poziv bendovima da se prijave za učešće na RocKorana Festu 2013.

Svoj materijal bendovi bi trebalo da šalju na mail adresu: udruga.grad@gmail.com.

Poziv je otvoren do sredine meseca juna, a okvirni datum održavanja festivala je početak jula.

Otvoreni poziv takođe važi i za: plesne, modne grupe ili solo umetnike, alternativna pozorišta, ulične izvođače i slične umetnike.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.