PODELI

Tabor Film Festival, koji će 16. put biti održan ove godine od 5.7. do 8.7., predstavio je nove izvođače koji će obogatiti ovogodišnji muzički lineup. To su Kawasaki 3p, Jonathan i Maja Posavec. Oni će se tako pridružiti imenima kao što su Neno Belan & Fiumens, Nipplepeople, Gabi Novak & Matija Dedić, Krankšvester i brojnima drugima na čak pet bina. Festivalske ulaznice mogu se kupiti po ceni od 195 kuna još samo do 23. maja nakon čega će cena biti 225 kuna do početka festivala. U cenu ulaznice uključen je i kamp za koji je obavezno rezervisati mesto na kamp.tff@gmail.com.

Ovaj festival poznat je po tome što osim obilja kvalitetnih kratkometražnih filmova i muzike nudi i jako puno popratnog sadržaja. Osim u već najavljenoj radionici „Vlogaonica“ o izradi vloga koju će izvoditi poznati vloger Krooncheck i predavanju o samoodrživom sveučilištu profesora Damira Bakića, posetioci će moći uživati i u vrlo interesantnom predavanju legendarnog muzičkog producenta Denisa Mujadžića Denykena. U „Genezi i psihologiji muzičke produkcije“ pričaće o razvoju muzičke produkcije kroz dekade, počevši s pedesetim godinama prošlog veka, pa sve do recentnih vrhunskih primera produkcije, a u drugom delu predavač će o toj temi govoriti s psihološkog aspekta.

Ove godine Tabor Film festival imaće i zavidan broj warm upova. Nakon odličnog prošlonedeljnog nastupa Maje Posavec u zabočkoj Krčmi Polanović, iduće druženje u duhu Tabora zakazano je za sredu, 16. maja u Vintage Industrial Baru gde će zasvirati zagrebački miljenici Stoned Jesus iz Ukrajine, a pridružiće im se i švedski bend Atlas. Tom prilikom festivalske ulaznice moći će se kupiti uz promotivne akcije.

PRODAJNA MESTA:

Dirty Old Shop, Zagreb

Krčma Polanović, Zabok

Grešna gorica, Desinić

Mala Ramona, Krapina

Havana Club, Krapinske Toplice

Entrio: http://bit.ly/2jlb3o0