Nikola Pejaković Kolja održaće klubski koncert u četvrtak, 27. oktobra, od 21 čas,a novosadska publika će imati priliku da uživa u njegovom nastupu u Domu kulture NS.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom Mama, nemoj plakati (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim Kolja (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom Grobovlasnici (2013) i odlično prihvaćenim 4 Prsta (2018), sa koga su se izdvojile Može malo sutra, Ala je lep ovaj svet, Svaku noć je isti mrak i Život je san. Veliku popularnost zadobila je numera Meksikanac, objavljena 2020. godine.

Od samog početka Kolja sarađuje sa producentom i gitaristom Vojom Aralicom za koga kaže: “Voja je genijalno producirao i svirao na pločama. Nanjušio je da tu nešto ima, i odveo me u studio”, a treba istaći i klavijaturistu Ivana Aleksijevića Pančevca, koga Kolja komentariše kao: “Svetski kvalitet, izuzetan talenat, srećan sam što sviram sa njim”. Bas i kontrabas svira Milan Pavković, a za bubnjevima tu je Sebastijan Kerekeš.

Kako bi Pejaković opisao muziku koju svira? “Kako god okreneš, to je bluz”.

Povedite vama omiljenu osobu te oktobarske večeri u Dom kulture NS i podsetite se zašto za ovakve događaje vredi izdvojiti vreme i energiju.

Za novosadski klubski koncert ulaznica košta 1.800 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online. Na dan koncerta na ulazu, cena ulaznice će biti 2.000 rsd.

Ulaznice su za stajanje, a nakon kupovine ulaznice, ako želite možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220.

Koncert organizuje Agencija Line up.