U ponedeljak, 31. oktobra, u novosadskom Gerila baru biće održano Vojvođansko veče stand up komedije u organizaciji Komedija Novi Sad sa početkom u 20.30h.

Nastupiće tri komičara iz Novog Sada: Dušan Varničić, Nebojša Grujić i Žarko Medar Cuba.

Vojvođansko veče stand up komedije je novi i, kako kažu organizatori, ludi projekat naših novosadskih komičara koji na scenu vraća najboljeg novosadskog komičara, Dušana Varničića. Nakon što je nasmejavao ljude širom regiona učešćem na događajima poput slovenačkog Lent festivala i crnogoraskog festivala Opuč, Dušan će u ponedeljak razvući osmehe na licima svojih sugrađana. Dušan je poznat po svom čuvenom tekstu detinjstvo, škola, domaća muzika i hrvatski filmovi, kao i po svom projektu Engleski fudbal.

Još jedno prepoznatljivo lice ove večeri će biti Nebojša Grujić. Nebojša je inače jedan od osnivača organizacije Komedija Novi Sad koje možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Grujić je prepoznatljiv i po svom tekstu o holesterolu i pogrebnoj opremi, a nastupe je do sada imao po Srbiji, Hrvatskoj, kao i po Bosni i Hercegovini.

Jedini pravi Novosađanin iz ove ekipe je Žarko Medar Cuba, jedan od najstarijih komičara na Balkanu koji voli igre rečima. Nastupao je po Srbiji i Hrvatskoj, a u Gerila baru 31. oktobra pridružiće se svojim kolegama u nimalo lakom zadataku-zasmevanju prisutnih do suza.

Cena ulaznice je 700 dinara.