Muzički festival Rockstrikcija, jedan od najiščekivanijih događaja u Crnoj Gori, nastavlja svoju tradiciju izdanja koje je obeležilo nastupe velikih imena domaće i regionalne muzičke scene.

Prethodna izdanja festivala su donela nezaboravne nastupe bendova kao što su Autogeni Trening, Nikola Vranjković, Vrpca, Bjesovi, Alternaiva, Šiza, Punkreas, Let 3, Atheist Rap, Extroft, Petrikor, 9 i Ritam Nereda stvarajući atmosferu koja je oduševljavala posetioce iz događaja u događaj.

Rockstrikcija ima za cilj promociju crnogorskih bendova kao i mladih i novih bendova iz regiona, pružajući im priliku da se predstave široj publici i da svoj talenat pokažu na velikoj sceni. Ovogodišnje izdanje festivala nastavlja tradiciju kvalitetne muzike i nezaboravnih trenutaka, predstavljajući osam uzbudljivih bendova koji će svojim nastupima oduševiti publiku.

Petak, 7. jun

Artan Lili, Funk Shui, Rotko Stjuart, Elemental

 

Subota, 8. jun

Eyesburn, Šiza, Autogeni Trening, Mortal Kombat

 

Ulaznice su dostupne po sledećim cenama:

Jednodnevna ulaznica – 15€

Dvodnevna ulaznica – 25€.

Prodaja ulaznica vrši se u mestu Library Bar Itaka u Podgorici.

Više informacija o festivalskom programu i ostalim detaljima možete pronaći stranicama festivala na Instagramu i Facebook-u.

Ovaj događaj su podržali: Tuborg Crna Gora, Glavni grad Podgorica, Turistička organizacija Podgorice, Sekretarijat za kulturu Glavnog grada Podgorica, Ministarstvo kulture i medija, Aqua Bianca, Jameson, Kings Park Hotel, NVO Zeleni Talas, Montesound production, Texas pub i drugi…