PODELI

Američki kutak i ove godine ponudiće Novosađanima brojne zanimljive sadržaje, ali i najčitanije naslove iz svoje biblioteke.

Kreativna biblioteka smeštena je kod stene za penjanje na Špicu, a posetioci mogu da pozajmljuju najbolje naslove knjiga, stripova i časopisa iz biblioteke. Takođe, na licu mesta potpuno besplatno, svi zainteresovani mogu postati članovi i na taj način iznositi sadržaje i van biblioteke.

Deca će posebno moći da uživaju u društvenim igrama i radionicama koje su pripremljene za njih. Ove nedelje deca će moći da se priključe radionicama koje su pripremili roditelji kroz  akciju Roditelji učitelji. Tako će u sredu, 10. avgusta, od 17h mama Dunja održati radionicu o gusarima, u četvrtak, 11. avgusta, od 19h mama Sofija će vas naučiti pesmu o Džambu, a tata Dušan će u petak, 12. avugsta, u 19h održati malu radionicu ritma.

U slučaju lošeg vremena radionice će se održati neki drugi dan zbog čega savetujemo da redovno pratite njihovu Facebook stranicu.

Kreativna biblioteka na Štrandu radiće radnim danima od 16 do 20.30 i vikendom od 10.00 do 20.30 časova sve do 31. avgusta. ​Zbog ovog letnjeg programa biblioteka Američki kutak će raditi samo pre podne i to od 9 do 14.30.

Svi sadržaji u okviru kreatvne biblioteke su besplatni zahvaljujući podršci Američke ambasade u Beogradu, OTP banke i Gradskog Zelenila.