PODELI

U danima kada se odžava čuveni Amsterdam Dance Event, Kragujevac shodno tradiciji, organizuje svoj jednodnevni događaj (treći po redu) i to u petak 20. oktobra sa početkom u 23h .
Tada će Knežev Arsenal u rustičnoj Čaurnici iz 19. veka još jednom biti epicentar dobrog elektronskog zvuka, a ovog puta dve techno dame: LEA DOBRIČIĆ i DEE (Dijana Knežević) nateraće Vas da plešete do ranih jutarnjih časova , kada će se afterparty nastaviti na jednoj od lokacija u Kragujevcu.Dee je pseudonim koji stoji iza imena Dijane Knežević. DJ-ingom je počela da se bavi 2008., a od tada, muziku pušta u čitavom regionu.  Karijeru je započela puštajući house, a kasnije je počela da koketira i dub-tech i tehno zvucima. U njenim setovima uživala je publika nekih od najrenomiranijih beogradskih klubova kao što su klubovi The Tube, Mladost, Lasta, Gadost,Brankow ali i mnogi drugi pupularni klubovi. Nastupala je takođe na brojnim festivalima uključujući Enter Festival u Hrvatskoj, Love Fest u Vrnjačkoj Banji, kao i na najboljem evropskom festival- EXIT festivalu. Vrhunac DJ karijere doseže nastupom na Amsterdam Dance Event-u 2013.
Godina 2016. i 2017. se takođe opet našla među brojnim izvođačima na Amsterdam Dance Event-u, Raveolution-u, Green Love Festivalu .
“Ljudi treba da vole muziku i dopuste joj da ih pokreće. Što je bolja muzika to su bolji energija i đuskanje odnosno pokreti telom. Upravo taj spoj muzike i pokreta je ono što žurku čini dobrom”, poručuje Dee .

DJ Lea Dobričić: pobednica takmičenja „Burn Studios Resedency 2013“ i rezident prestižnog Ibica kluba „Privilege“. Ona je harizmatična, talentovana i atraktivna. U muzici je od 2005. godine, a njena karijera poslednjih nekoliko godina je u velikom usponu. Nastupa po prestižnim evropskim klubovima i festivalima. Za kratko vreme delila je DJ pult sa značajnim imenima elektronske svetske scene kao što su: Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka, Silicone Soul i mnogi drugi. Njen rad se bazira na deep house-u, tech house-u, minimal-u i techno-u.

Ulaznice za ovaj događaj možete u Domu Omladine u Kragujevcu i Кафићу Ћирилица.
PRETPRODAJA: 350 din. / na ulazu 500 din.
Ukoliko niste iz Kragujevca možete rezervisati vašu ulaznicu putem e–maila: kragujevac.clubbing@gmail.com .