Foto: Veljko Radosavljević

U saradnji sa talentovanim zemljacima, predivnom zvezdom kulinarskih emisija Katy the Cook i svetski poznatim 3D ilustratorom Nikolom Čuljićem, kao i standardnim „plemenom” sačinjenim od stalne ekipe saučesnika, Ljudi u Glavi nam se predstavljaju u novom video radu „Nađi me”.

Nekoliko meseci nakon objavljivanja drugog studijskog albuma „Najbolje dolazi iz volje” objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music, desetak sjajnih promo svirki i medijskih promocija, trstenička petočlana rok postava nastavlja svojim autentičnim rok izrazom da zavodi nove poklonike.

Nađi me je pesma na kojoj je bend najduže radio. Ona je delo pesnikinje Zdravke Petrašinović, a nakon što je dozvolila da njeno delo dobije našu muziku, proces same realizacije trajao je gotovo godinu dana“, objašnjava lider benda Nenad Pešterac okolnosti koje su dovele do same pesme: „Potrebno je bilo vreme da upijem emociju teksta i iznesem ga pevački. Kada se to desilo dobili smo pesmu. Ona govori o hrabrosti da se traži i da se sačeka na pravu ljubav koja definitivno naiđe i nađe se za one koji u nju veruju.“

Spot je sniman krajem decembra 2022. godine u Etno selu „Rakezić”, u selu Brezovica kraj Trstenika.

„Vlasnik Ivan Bajić nam je ustupio kafanicu na ceo dan. U spotu su učestvovali, uz članove benda, i predivna Trsteničanka na privremenom radu u Beogradu, Katarina Samardžić poznatija pod imenom Katy the Cook, dok je kraj spota začinio svojom umetnošću svetski poznati ilustrator Nikola Čuljić, komšija iz Velike Drenove“, dodaje Pešterac.

„Nađi me” je peti video spot sa albuma „Najbolje dolazi iz volje”, a bend ima u planu da u narednom periodu ekranizuje i preostale pesme, pre nego što otpočne snimanje trećeg albuma, na čijem kreiranju uveliko rae.

Ekipu koja je zaslužna za ovo video ostvarenje čine: Stefan Cvetković Fanateek (snimatelj), Veljko Radosavljević (fotografija), Andrija Đurić (montaža) i Sanja Mutavdžić (šminka). Scenario i režiju potpisuje sam bend.

Album „Najbolje dolazi iz volje“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.