PODELI

Kaštelansko pozorište po četvrti put organizuje kaštelanski festival ljubavi, koji će biti održan od 16. do 19. juna 2022. godine.

– Postoji izreka koja kaže kako je muzika ljubav u potrazi za rečima. Kaštelani su i ove godine odlučili da poklone ljubav svima. Tom prilikom organizovana su tri festivalska dana koja uključuju koncertne večeri, ali i dvodnevni program za decu – navode organizatori.

Prva tri izdanja kaštelanskog festivala ljubavi očarala su mnogobrojnu publiku i izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvalitetu i atmosferi festivala, lepotama Kaštela, kao i prihvaćenosti od strane domaćina.

Kroz festival dosad je prošlo više hiljada posetilaca koji su uživali u nezaboravnim nastupima muzičara, kao i različitim muzičkim žanrovima žanrovima, poput elektronske muzike, rocka i bluesa koji dominiraju globalnim zvukom.

Magična lokacija, poznati umetnici i izvanredna produkcija čine ovaj festival “must see” za sve festivalske fanove.

Da bi stvari zvučale još bolje, festival se nalazi u samoj blizini mora, na svega nekoliko koraka od centra Kaštel Lukšića.

Pored sjajno opremljenog prostora festivala, može se rezervisati smeštaj u hotelima, vilama i apartmanima u krugu od nekoliko stotina metara od Lovestock festivala. Uz sve to, Kaštela pružaju i nezaboravne doživljaje u susretima sa lokalnim vinarima, magičnim dvorcima i prirodom,  kao i legendom o ljubavi Miljenka i Dobrile koja Kaštela s pravom svrstava u “storytelling“ destinacije.

Četvrti Lovestock festival će ove godine biti održan od 16. do 19. juna na predivnoj lokaciji Novog parka u Kaštel Lukšiću.

Koncertni program počinje u 20:30 časova, a dečji u petak i subotu od 10:00 do 12:00 časova.

– Za ovogodišnju produkciju pobrinuće se “Cash Sound“ team koji zna kako da napravi odličan zvuk i izgled same bine na kojoj će nastupiti M.O.R.T., Daliborovo granje, Šumski, Stonebride, The Screaming Wheels, Tight Grips, One Dread i Cheeky. Od ove godine počinjemo i sa predstavljanjem kaštelanskih muzičara pa će se na binu popeti grupe Tvrtko stijena i Grim Burns – rekao nam je umetnički direktor festivala Joško Grgin.

– Ideja vodilja za ovogodišnji odabir muzičara bio nam je kvalitet i originalnost izvođača i njihova izražajna različitost, kako bi zadovoljili različite ukuse publike – navodi Grgin, koji je uz večernje koncerte najavio i Dečji Lovestock koji će se održati u jutarnjim satima petka i subote uz vodstvo Nataše Jukić.

Ulaz na sva festivalska dešavanja i ove godine je besplatan.

– Dobrodošli su svi oni ljudi koji šire ljubav i toleranciju, koji imaju dobre namere bez ikakvih predrasuda,  jer Lovestock festival je mesto koje širi slobodu, ljubav i sreću – dodao je Grgin.

Izvor: headliner.rs