Deset godina postojanja grupe Moondance upravo se navršava, a lider Nebojša Milutinović sa svojim saborcima tim povodom poklanja novi, drugi po redu, album pod imenom “Tell Your Boss To Shut The Fuck Up”. Album je dostupan za besplatno preuzimanje, a za kolekcionare i u CD formatu.

“Dragi prijatelji, pred Vama je album ‘Tell your boss..!’, koji predstavlja suštinu svega što nas petorica kao muzičari i kao ljudi imamo da kažemo. Takođe koristim ovu priliku da se još jednom zahvalim svima koji su nam pomogli na bilo koji način. Ukoliko nam ova ploča otvori neka nova vrata, naše zadovoljstvo će biti potpuno. Na kraju, pozivam sve ljude da odvoje malo vremena i preslušaju album. Ubeđen sam da neće zažaliti.”, poručio je Nebojša Milutinović.

Za razliku od prvog albuma, objavljenog pre tačno deset godina u izdanju PGP RTS, na kome su sve pesme otpevane na maternjem jeziku, “Tell Your Boss To Shut The Fuck Up” sadrži devet na engleskom i jednu pesmu na srpskom jeziku. Na izdanju je prisutna žanrovska šarenolikost, a Milutinović je naglasio da im nije bila želja da ”svaštare, već je to sublimacija uticaja, iskustva, sviračkog i pevačkog umeća i velikog broja svirki u deset pesama“.

Koncertna promocija albuma počinje u Valjevu (klub Ostrvo) u petak 16. novembra, nastavlja se 22. novembra u Beogradu (klub Akademije 28), dan kasnije u Novoj Varoši (Pub), zatim će “Tell Your Boss To Shut The Fuck Up” u celosti uz nekoliko obrada svetskih i domaćih rock klasika moći da čuje publika u Kosovskoj Mitrovici 30. novembra (CRYM), potom nastupaju u novosadskom klubu Foxtrot 6. decembra, a poslednji za sada potvrđeni datum je 14. decembar kada će svirati i uživo predstaviti novi album u Arilju (klub Haustor).

Koncerti:

16. novembar, VALJEVO (klub Ostrvo)

22. novembar, BEOGRAD (klub Akademija 28)

23. novembar, NOVA VAROŠ (Pub)

30. novembar, KOSOVSKA MITROVICA (CRYM)

06. decembar, NOVI SAD (klub Foxtrot)

14. decembar, ARILJE (klub Haustor)

Free download albuma: http://goo.gl/7ABEpY

YouTube playlist (ceo album): http://goo.gl/BVWO4q