PODELI

U Gospođincima će se od petka 09.08. do nedelje 11.08, održati jubilarni, deseti po redu, moto susret moto kluba “Eskadrila”. Tradicionalna manifestacija će se i ove godine održati na  lokaciji kod spomen-obeležja “Avionsko krilo”.

Ovo je, već godinama unazad, jedan od najvećih i najposećenijih moto skupova u Vojvodini. I ove godine organizatori su se potrudili da obezbede svim gostima manifestacije zanimljiv i raznovrstan program.

U muzičkom delu programa, u petak 09. avgusta, nastupiće bend iz Beške Po kratkom postupku, te svim ljubiteljima dvotočkaša dobro znani bend Sveti gral. U subotu 10. avgusta sa početkom u 21h očekuje vas koncert velikog novosadskog benda Atheist Rap koji ove godine, mnogobrojnim nastupima širom regiona, obeležava jubilej 30 godina postojanja i rada. Muzički program manifestacije zatvoriće bend Rokstarza koji će publiku razmrdati mnogobrojnim, svima znanim rok-hitovima.

Pored muzičkog programa, tokom subotnjeg popodneva biće organizovane i bajkerske igre, a najveštije i najjače učesnike očekuju vredne nagrade. Neće izostati ni tradicionalni defile motociklista koji će biti organizovan u subotu sa početkom u 19,00 časova.

Na moto susret ulaz je besplatan za sve zainteresovane posetioce, a obezbeđena je i besplatna hrana. Biće spreman i besplatan kamp sa tuševima za sve one koji žele da ga koriste. Organizatori apeluju na prisutne vozače da se suzdrže konzumiranja alkoholnih pića, ukoliko planiraju da u povratku sa manifestacije upravljaju svojim vozilima.