Bila je žestoka konkurencija za učešće na Koncertu godine.

Mnogi bendovi želeli su da se nađu na spisku izvođača bine “Bez prekida”.

Od ukupno 156 predloga za bendove koji su bili kandidati za 22. decembar, organizatori su odabrali 100 za koje su posetioci facebook stranice Koncerta godine mogli da glasaju.

Najviše glasova dobili su demo sastavi Impuls i Žuta minuta, koji će i otvoriti program Koncerta godine na “Bez prekida” bini od 16.30h.

Ostale bendove je odabrala ekipa koja organizuje Koncert godine. Publika je ispoštovana, a organizatori su odabrali kvalitetne izvođače koji su takođe bili na spisku za glasanje.

Nekako facebook glasanja i nisu baš merodavna kad je reč o broju ljudi koji podržava bend. Neki bendovi jednostavno ne vole da iscimavaju svoje prijatelje da glasaju po svaku cenu. U svakom slučaju izbor za binu “Bez prekida” zadovoljiće mnoge.

Tu su još šumadijski Ramonsi- Čovek bez sluha, Trula koalicija, Zaa banda im se pridružuje, kao i Iskaz i Feud. Još jedan zanimljiv izbor organizatora je bend Saša 21, koji je obnovio Sale Veruda nakon prestanka rada KUD Idijota.

Ovih dana imaćete prilike da na našem portalu čitate više o bendovima koji će nastupati na Koncertu godine.

Ostalo je još dvadeset dana do ovog velikog događaja, karte su u pretprodaji po ceni od 1000 dinara, a na dan koncerta biće 250 dinara skuplje.

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.