PODELI

Do kraja ovogodišnjeg izdanja Musicology Barcaffè Sessions preostao je još samo jedan koncert, najpoznatije basistkinje na svetu, Meshell Ndegeocello, 26. aprila.

Meshell Ndegeocello će zatvoriti koncertnu seriju Musicology Barcaffé Sessions nastupom u klubu Bitefartcafe, 26. aprila. Ova umetnica iz SAD proslavila se kao kantautor, vokal i basistkinja.

Njena muzika obuhvata različite uticaje od fanka, preko soula, hip – hopa, regea, R&Ba, roka, pa do džeza, vešto “spakovanih” u 11 muzičkih izdanja. Priznata od strane muzičkih kritičara i kolega,

Meshell je deset puta bila nominovana za Gremija. Basistkinja pre svega, Meshell unosi topao i melodičan gruv u sve što radi, a pojavljivala se uz izvođače kao što su Prince, Rolling Stones, Madonna, Alanis Morrisette i Chaka Khan. Kao svoje uzore ona navodi Stinga I Stivi Vondera. Meshell Ndegeocello je prva žena koja se pojavila na naslovnicoj strani “Bass Player” magazina i jedna je od retkih muzičkih diva koja piše muziku, peva, svira bas i vodi bend. Ona će na svom prvom gostovanju u Srbiji, svojim slušaocima predstaviti svoj jedanaesti album “Comet, Come to Me”.

Karte za koncert se mogu pronaći na svim prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, kao i putem online i print at home opcije.