PODELI

Na pitanje kako to da se odlučio ponovo za “Hard Place”, Saša Novak izjavljuje: “Ne samo da mi je taj dan ostao u sjećanju zbog emocija koje se ne mogu ni na koji način ponoviti jer se naime radi o povratničkom koncertu nakon više od 20 godina pauze, nego je i Hard Place izuzetno dobar rokenrol klub, osjeća se dobri duh rokenrola”.

I ovaj put se Saša pobrinuo za iznenađenje. Osim što se uz njega na bini pojavljuju sjana imena zagrebačke rock scene ( Piko, Udo, Toni ), Saša ima i goste: “Vis Pardon”, bend koji uz producentsku palicu Pike Stančića i svojim nastupom dokazuje da pred njima stoji bogata muzička budućnost.

Iznenađenjima ali tu nije kraj. Svakom posetiocu Saša poklanja specijalno download izdanje svog EP iz 2011. godine sa naslovom “Once upon a time”. Na pitanje kako da se odlučio na taj korak, sa smeškom odgovara: It`s only Rock`n`roll, but I like it!

Saša je ovih dana boravio u Hrvatskoj, sa bendom je uvežbavao novi materijal, a isto tako i snimao video spot za svoj novi single “Povedi me” koji se uskoro treba pojaviti na tržištu. Reč je o ljubavnoj pesmi sa veoma naglašenim ritmom, modernom produkcijom i pevljivim refrenom koji će zasigurno osvoiti kako mlađu tako i stariju publiku. Na pesmi gostuje kao i obično Sašina kćerka Filia, i svojim ljupkim glasom obogaćuje pesmu.

Usput saznajemo da se njegov zadnji hit single “Morgen” u međuvremenu vrti ne samo u Nemačkoj i Austriji, nego su radio stanice iz Danske, Švajcarske i Grčke pokazale interes, i uvrstile pesmu u svoj program. Još jedan dokaz da dobra muzika ne poznaje granice.

Svako ko se pojavi na koncertu 29.04.2017. u “Hard Place” nece zažaliti. Biće to sjajna prilika da se posetioci dobro zabave, uz odličan rokenrol sa solo projekata “Once upon a time” i “minimalKA”., i ponesu sa sobom ne samo dobre vibracije nego i poklon koji će ih još dugo podsećati na taj koncert.