U organizaciji Music Star Production-a, 01. decembra u Sava Centru, Nino Belan i Fiumensi, sa početkom u 20 časova, održaće još jedan u nizu svojih unplugged koncerta.

Neno Belan i Fiumensi potvrđuju da su jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Posebno pripremljenim unplugged koncertima, sa nizom muzičkih gostiju, oni oduševljavaju publiku gde god da nastupe.

Kao jedan od vodećih kantautora, iza kojeg je veliko iskustvo na sceni, Neno Belan zajedno sa Fiumensima i gostima na koncertima , sipa hitove u novim aranžmanima i time iz pesme u pesmu podize atmosferu kod publike .

Neno koncerte otvara pesmom “Dani ljubavi” uz pratnju basiste Olje Dešića, a sa svakom sledećom pesmom na pozornici im se jedan po jedan pridružuju i ostali članovi Fiumensa, Vedran Križan i Leo Rumora, pa zatim članovi proširenog benda i muzički gosti koji će za ovakve koncerte dodatno pojačati bend . Na pozornici se, u pravom unplugged okruženju, izmenjuju brojni gitaristi, perkusionisti, violinisti .

Klapa Kampanel peva sa Nenom pesme “Srce od leda”, “Divojka sa juga”, “Galeb” i “Oceani ljubavi”. Za koncert u Sava Centru Neno će dovesti ženski gudački kvartet iz Zagreba, a specijalno iznenađenje biće gosti iz Srbije.

Belan je brojnim hitovima već odavno opravdano zaslužio svoje mesto u vrhu regionalne scene, ali to mu ne smeta da na ovim unplugged koncertima, ponovo sa jednakim žarom otapa ”srca od leda”, stvara ”rock galamu”, ”priča o ljubavi”

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima po ceni od 1700 i 2000 dinara.