PODELI

Nakon beogradske premijere koja će biti u sredu 6. novembra, dan kasnije, u četvrtak, 7. novembra u 20 časova biće održana svečana premijera filma “Vojna akademija 2” u novosadskom bioskopu Arena Cineplex.

Zbog velikog interesovanja za svečanu premijeru za koju su skoro već sve karte rasprodate, ovaj film biće prikazan u još jednom terminu, istog dana i to u 17.15 časova.

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutaka kada smo ih poslednji put sreli?

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Upoznajte svet Vojne akademije. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste.

Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladih ljudi koji se nalaze na životnoj prekretnici. Film se za razliku od serije u potpunosti koncentriše na živote popularnih kadeta, na njihova životna iskušenja, privatne probleme, ambicije i karijere. U filmu ćete saznati koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimče? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.

Žanr: drama, komedija

Režiser: Dejan Zečević

Producent: Nebojša Nele Garić

Direktor filma: Nenad Dimitrijević

Kreativni scenaristički tim: Boban Jevtić, Dejan Zečević

Po filmskoj priči Gordana Mihića.

U glavnim ulogama: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević.

U ostalim ulogama: Jelena Jovičić, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović, Branislav Lečić, Goran Jokić, Nina Grahovac, Tihomir Stanić, Marko Janjić, Miodrag Krivokapić, Ivana Mihić, Voja Brajović, Dara Džokić, Feđa Stanojević, Vlasta Velisavljević, Mladen Nelević, Olivera Viktorović, Olga Odanović, Predrag Smiljković, Mirsad Tuka, Darko Tomović, AleksandarRadojičić.