PODELI

U novosadskom Srpskom narodnom pozorištu 20. novembra biće održan veliki koncert benda Ničim izazvan. Nakon velikog beogradskog koncerta koji su održali u oktobru, mesec dana kasnije Ničim izazvan proslaviće svoj deseti rođendan i sa novosadskom publikom.

“Nakon dva velika koncerta u Beogradu i Podgorici, veoma se radujemo nastavku proslave našeg desetog rođendana u našem dragom Novom Sadu. Dolazimo u punom sastavu, petnaest ljudi na bini, savršen ambijent Srpskog narodnog pozorišta, svi su uslovi ispunjeni za još jedno magično veče sa ljubiteljima naše muzike. Jedva čekamo,” poručuje bend.

Tokom decenije postojanja postigli su velike uspehe, iznedrili mnogo hitova koji imaju milionske preglede. Do kraja godine će objaviti i četvrti studijski album, a nove pesme sa EP-ija imaju prepoznatljivu energiju benda te su se već zavrtele na radio stanicama i našle u vrhu nedeljnih top lista. Na koncertu ćete imati priliku da čujete omiljene pesme “O tebi”, “Trideset”, “Rekla je”, “Pusti ljubav”, “Hajde dođi da popraviš stvari”, “Mesto za prve poljupce” i mnoge druge.

Kao gosti pre njih nastupiće bend (ne)normalni.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta po ceni od 1800,00 dinara. Mogu se kupiti i online preko SNP aplikacije i sajta.