PODELI

Ničim Izazvan u Božidarcu proslavljaju 5. rođendan! Vraćaju se na mesto odakle je ničim izazvana priča i počela Vračar Rocks – subota, 13. maj, 20h.

U jeku prolećne turneje kojom obilaze region, grupa Ničim Izazvan je jedan poseban dan i datum posvetila Beogradu i CZK ,,Božidarac”, jer upravo tamo je ničim izazvana priča i počela!

“Božidarac je mesto gde smo održali svoj prvi samostalni nastup. Ovaj prostor u nama budi posebne emocije… Dodatno uzbuđenje donosi činjenica da baš tih dana proslavljamo svoj peti rođendan, tako da očekujemo potpuni spektakl i na bini i ispred nje!”, iskreni su kao i uvek članovi grupe Ničim Izazvan.

Bend je pred veliki beogradski rođendanski koncert plasirala novi spot za pesmu “Da li želiš”, koja će se naći na njihovom trećem albumu. Novo izdanje već uveliko pripremaju, a jedan deo novih pesama biće u prilici uživo da čuje i publika Vračar Rocks-a 13. maja, zajedno sa starim dobrim hitovima Ničim Izazvanih.

Za ovaj poseban nastup posetioce Božidarca zagrejaće bendovi Sizip i Krilat i beo

Ulaznice po ceni od 600 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Ukoliko ih bude ostalo, na ulazu u Božidarac na veče koncerta, koštaće 700 dinara.