PODELI

Nikola Vranjković će u subotu 5.aprila u novosadskom klubu The Quarter promovisati EP “Bremeplov”, koji se nedavno pojavio u izdanju niške izdavačke kuće Black planet records.

EP je tokom zime najavljen spotom za numeru “Ispod tvoga oka”, a ovih dana aktuelan je spot za pesmu “Nagrada za strah”, u kojoj je gostovao Dejan Lalić iz Orthodox Celtsa. Osim ovih pesama, na albumu se nalaze i kompozcije “Plovni put” (sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub) i naslovna “Bremeplov” ( sa gitaristima Goribora, Željkom Ljubićem Pitijem i Miroslavom Užarevićem).

Ulaznice za koncert u Novom Sadu se još uvek mogu nabaviti preko Gigstix prodajne mreže po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, dok će na ulazi u klub cena karte biti skuplja.

Uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal), na koncertu u klubu The Quarter sviraće Vladan Božilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Milan Vučković (gitara) i Ivan Zoranović (gitara, klavijature, vokal).

Osim EP izdanja, Nikola Vranjković je obajvio i istoimenu zbirku pesama sa istim nazivom, koja će na koncertu u Novom Sadu moći da se kupi po promotivnoj ceni.

Pre nekoliko dana, Vranjković je zbirku pesama promovisao u novosadskoj SKC Fabrici, pred velikim brojem prijatelja i fanova.

foto: Goran Biševac