PODELI

Nakon majskih koncerata u Beogradu i Sarajevu, heavy stoner rock bend iz Novog Sada, Northern Revival, 3. juna 2023. nastupa na „domaćem terenu”.  U toku jubilarne, desete godini svog postojanja, Northern Revival se po drugi put penju na binu čuvene SKCNS Fabrike.

U ovom prolećnom izdanju, promociju aktuelnog albuma pod nazivom „Modification“ (objavljen 9. septembra 2022, u izdanju Geenger Records) sprovode uz lokalnu podršku stoner benda Jevadh, a svojevrstan muzički ugođaj pružiće i gosti iz susedstva, post-progressive bend Dungaree (Budimpešta).  koji ovom prilikom prvi put pred novosadskom publikom uživo prikazuju svoje stvaralačko umeće.

Sem dobre energije žanrovski jedinstvenog muzičkog koncepta od strane sva tri benda, publika će iz SKCNS Fabrike imati mogućnost da, uz kupljeni standardni merch Northern revivala, sa koncerta ponese kući i jedan specijalan suvenir.

Naime, 6th street brewery iz Kule i Northern Revival predstavljaju golden ale, svetlo, mutno, nefiltrirano i nepasterizovano pivo koje se po svojim karakteristika u potpunosti slaže sa muzikom benda. Na predstojećim koncertima će se flašice ovog mnogima omiljenog pića prodavati kao zaseban komad bendovskog promo programa, dok će posetioci Fabrike imati priliku da ih dobiju gratis uz kupljenu majicu ili kačket.

Ulaznice će moći da se kupe na dan koncerta na biletarnici Fabrike, po ceni od 600 dinara. Biletarnica i vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.