Foto: Lea Bodor

Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga održaće se u subotu, 12. novembra u Fabrici SKCNS-a, od 11 do 15 časova.Na berzi će se naći stara izdanja, nova izdanja i rariteti, a održavaće se redovno tokom cele godine, jednom mesečno.
Broj izlagača je ograničen, a učešće se naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl berza.skcns@gmail.com.

Pored ovoga, SKC Novi Sad prvi put organizuje i Sajam antikviteta u SKCNS Fabrici, 24. novembra, od 9 do 17 časova. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju s ponudom slika, satova, starih predmeta, monografija, knjiga, kao i ostalih predmeta i objekata koji su zaokupili pažnju kolekcionara i ljubitelja antikviteta. Ideja je da se ova manifestacija, ukoliko posetioci i izlagači iskažu interesovanje, organizuje tokom cele godine, svakog poslednjeg četvrtka u mesecu.
Ulaz za posetioce je besplatan, a za izlagače se učešće naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl jovangvero@yahoo.com.