PODELI

Pored do sada najavljenih izvođača S.A.R.S., GEO DA SILVA, GOBLINI, HLADNO PIVO, ALEK, L.U.R. i KIZAMI na šetom izdanju festivala nastupiće i jedan od najpoznatijih domaćih DJ-eva IGOR GARNIER koji već odavno probija gradnice Srbije i nastupa van zemlje na brojnim festivalima i mnogim poznatim svetskim klubovima. Sarađivao je sa mnogim poznatim imenima iz sveta house mizike, a ovo će biti njegov prvi nastup na našem festivalu.

Pored njega prvi nastup na festivalu imaće i kragujevački bendovi STROGANOV , VIOLET i TRIBE koji poslednjih par godine stiču sve veću popularnost, a pošto se festival trudi da svake godine pruži šansu neafirmisanim bendovima, njih smo izabrali da ove godine dele binu sa hedlajnerima festivala. Svaki od ovih bendova je sastavljen od vrsnih muzičara i na njihovim nastupima zagarantovan je dobar provod i vrhunska svirka. Ove godine planirano je gostovanje oko 20 izvođača iz zemlja i inostranstva.

Završena je četvrta faza prodaje dvodnevnih kompleta karata, a u naredne dve faze prodaje karte će se prodavati po sledećim cenama :

V FAZA (OD 13.09.2016) : 1400 dinara,

VI FAZA (OD 27.09.2016) : 1500 dinara.

Prodaja pojedinačnih karata počeće 20. septembra, a kompleti kao i pojedinačne kartemogu kupiti u svim Win Win radnjama širom Srbije ili na sajtovima www.sumadijafest.com, www.ddtickets.rs www.eventim.rs i www.gigistix.com , dok se u Kragujevcu mogu kupiti u kafiću Nemam Ve De.

U ponudi su i paketi dvodnevnih ulaznica 3+1 GRATIS za sve koji dolaze sa društvom na festival.