Beogradska grupa Svi na pod! predstavila je spot za novu pesmu “Put”, drugi singl kojim najavljuju svoj naredni album.

Spot je snimljen na velikoj sceni Doma omladine Beograda.

Kao i prethodni spot za pesmu “Do kraja sveta” i ovaj spot je snimao Sagor Mešković, koji se ovom prilikom opredelio za stilizovanu ekranizaciju antičkog teatra. Spot je večeras prikazan premijerno na kanalu MTV.

Pored članova benda Petra Rudića, Ivana Mirkovića, Jamala Al Kiswanija, Ivana Mihajlovića i Gorana Miloševića, u videu se pojavljuju i balerina Anja Nikolić, modna dizajnerka Ivana Kovačević, kao i dugogodišnja saradnica grupe Andrijana Belović.

Kako je spot zamišljen kao niz metafora iz antičke mitologije, otud i neizostavni elemenat antičkog teatra – hor. Kvintet Kružok čineMilica Tegeltija, Tamara Novaković, Iva Radulović i Ana Janković, koje su takođe članice prestižnog domaćeg hora Collegium Musicum.

Svi na pod! i MTV su spremili i specijalni poklon za sve fanove, a to je besplatan download novog singla “Put”, koji se može preuzmeti od danas na regionalnim MTV sajtovima.

Svi na pod! će u narednom periodu nastupiti 14. februara u beogradskom klubu Krug i 8. marta u novosadskom klubu Quarter, nakon čega ih ovog proleća očekuju nastupi u Ljubljani, Zagrebu, Banja Luci, Kragujevcu i drugim gradovima.

Izvor: MTV.rs

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.