PODELI

U nedelju, 20. septembra, gosti serijala “Muzika za Imunitet” ovog puta će biti novosadski massacre industrial bend dreDDup.

“Muzika za imunitet” je serijal on line koncerata koji se jednom nedeljno održavaju u Domu B-612 putem live streaminga. Usled nemogućnosti održavanja masovnih koncerata zbog zdravstvene pandemije, publika je dobila priliku da tokom cele zime uživa u koncertima svojih omiljenih bendova. U prethodnih šest izdanja nastupali su: UV, FYN, Sajsi MC, Grimm, Vladimir Aćić aka AVOID i Artan Lili.

U realizaciji projekta “Muzika za Imunitet”učestvuju: Mediatasking, Audion, Studio Zebra i Dom B-612. Koncert počinje u 20.30 časova i možete ga uživo pratiti na zvaničnoj facebook stranici @muzikazaimunitet i you tube kanalu Muzika za Imunitet.

dreDDup je massacre industrial bend iz Novog Sada. Aktivni su od 1997. i jedni su od pionira ovog zvuka u Srbiji. Iako ne vole žanrovske etikete, svoj zvuk nazivaju mešavinom industrial rock i demonic electronic big beat muzike. dreDDup iza sebe ima 8 studijskih albuma koji su izdavani kako u Srbiji, tako i u inostranstvu (USA, Japan, Francuska, Engleska, Poljska…).

Tokom godina radili su na projektima vezanim za film i pozorište a njihovi solo nastupi takođe imaju multimedijalnu strukturu. Jedan su od retkih domaćih bendova koji iza sebe ima nekoliko Evropskih turneja i sarađivao je sa velikim imenima industrial rock scene. Delili su binu sa velikanima scene poput: The Prodigy, Laibach, Marilyn Manson, Skrillex, Toy Dolls, Deathstars, Soulfly, DAF…

Bend je tokom godina nastupao na svim većim festivalima po zemlji i regionu: EXIT festival, Prodigy’s Warrior’s Dance Festival, Kunigunda (SLO), String (PL), Kaleidoskop (BIH), Samhain, STG festival (SLO), Refuse & Resist, ElectroDark Party LXXII (SW), HGF (CRO), Gothic Festival Sofia (BL), Gothic Festival Serbia, Fekete Zaj (HU)….Njihovi nastupi su okarakterisani kao energični, opasni i ispunjeni elementima teatra. Trenutno rade na svom novom albumu.