PODELI

U Novom Sadu na brodu Cepelin biće održan peti po redu Ignite pod sloganom “Ostati ili otići” u sredu 15. marta od 19h.

Ignite organizuju: Udruženja Biznisnova – Centar za proaktivno poslovanje i Američki kutak, Novi Sad. Brod Cepelin nalazi se na Keju žrtava racije bb.

Publika će imati prilike da na kreativan i dinamičan način čuje iskustva desetak naših ljudi koji su živeli ili još uvek žive u inostranstvu kao i stranaca koji su se trajno ili trenutno nastanili u našoj zemlji. Šta ih je zadržalo u Novom Sadu i Srbiji ili nateralo da odu čudete od Bojana Kovača, Huseina Frazihamedanjija, Sandre Kozomora Subotin, Radmile Krajnovid i mnogih drugih.

Učešde je besplatno uz obaveznu prijavu OVDE.

Ignite je globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju. Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta – svuda po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik Ignite-a; prezentacije traju po 5 minuta; svaka prezentacija se sastoji od po 20 PowerPoint slajdova; slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi, a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.