PODELI

Prva KONTAKT konferencija biće održana od 22. do 24. marta u Beogradu. Na panelima će učestvovati predstavnici vodećih festivala iz Srbije i regiona, a pored priče o festivalima biće predstavljena i diskografija. Sve ovo biće zaokruženo odličnim muzičkim programom za koji se ulaznice već nalaze u prodaji. Jedan deo muzičkog programa biće besplatan.

Program

Program

Zbog velikog interesovanja i velikog broja najavljenih posetilaca, KONTAKT KONFERENCIJA je otvorila još jedan, nulti dan – veče dobrodošlice.
U prvu regionalnu Kontakt konferenciju uvešće nas svojim nastupom 22. marta NEŽNI DALIBOR. U Elektropioniru će celovečernjim koncertom promovisati album ,,U slojevima”.
Ulaznice su dostupne na GigsTix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 500 dinara.
Prvog konferencijskog dana, 23. marta, na zvaničnom otvaranju Kontakta očekuje vas veliki beogradski koncert grupe E-PLAY. Ovom prilikom bend će zajedno sa publikom uživo snimiti i video spot pesme ,,Da budemo samo dobro” koju su nedavno plasirali.
,,Nismo dugo svirali koncert u Beogradu i radujemo se da to podelimo sa publikom i našim prijateljima. Za konačnu odluku o spisku pesama sačekaćemo i publiku u Elektropioniru koja će dati svoju završnu reč”, poručuje Maja Cvetković u svom stilu – uvek okrenutom publici.

E- Play trenutno priprema novi album čiji je izlazak planiran tokom godine , a u Elektopioniru će svirati u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut, Nemanja Velimirovic i Kristina Jovanović Kika. Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.


Za zatvaranje prve regionalne Kontakt konferencije organizatori su se odlučili za vrcav i zavodljiv koncert, zabavan u onoj meri koja će danima da ostavi zakucan osmeh na licu. Posle pune dve godine u Beograd se vraća LAKA – 24. marta u Elektropionir. Zna beogradska publika kakav šou Lakina i Lelina ekipa donose, a u to će se uveriti i brojni gosti koji će posetiti Cetinjsku ulicu za vreme prve Kontakt konferencije.

U poslednje vreme Laka je izuzetno koncertno aktivan. Beogradski koncert će im biti prvi prolećni i daće im vetar u leđa za predstojeće nastupe u Zagrebu, Banjaluci, Bihaću, i na festivalima širom regiona.

,,Budimo životinje bez straha od sirotinje” i ,,nemajmo kajanja jer nam je proš’o rok trajanja” poručuju Laka i Lela i još jednom dokazuju da su najoriginalniji i najpozitivniji sastav na regionalnoj muzičkoj sceni.

Lakin aktuelni singl „Malokrvna“ zarazio je Balkan.  Malokrvna prevešće ga preko brvna i sve do Elektropionira gde će koncertno zatvoriti prvu regionalnu Kontakt konferenciju 24. marta.
Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima GigsTixa i Eventima po ceni od 500 dinara.


U Elektropioniru se u dva konferencijska dana priprema i prateći muzički program na koji je ulaz besplatan:
23. mart
17:30 – popodnevni afterwork matine uz mini koncert grupe DEGENEZA
18:30 – grupa VIZELJ promovisaće svoj upravo objavljeni album ,,Naj bolji” svirkom iznenađenja
19:30 – gosti iz Slovenije, sve popularniji KOALA VOICE, predstaviće se svima koji do sada nisu bili u prilici da ih upoznaju i dožive energiju koju emituju sa bine

24. mart
17:30 – mini svirka grupe MOREUZ, novi bend na beogradskoj sceni koji je upravo objavio debi istoimenog naziva.
18:30 – gosti iz Makedonije, sastav RIB, odvešće nas u laganu surf vožnju
19:30 – KANDA KODŽA I NEBOJŠA će prezentovati svoje upravo objavljeno live izdanje i izvešće neke od pesama koje su se našle na ovom albumu koji su dugo i pažljivo pripremali.