PODELI

Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu poziva mlade novosadske bendove da se prijave za učešće u projektu Muzička šaNSa. Konkurs je otvoren od danas, a da biste poslali prijavu potrebno je da vaš bend ima između tri i pet članova, da niko od članova benda nije stariji od 30 godina i da ste deo novosadske muzičke scene (da su članovi iz Novog Sada ili da studiraju u Novom Sadu). Konkurs je otvoren do kraja juna.

Po drugi put novosadski bendovi imaju priliku da pokažu svoje muzičke sposobnosti i na taj način dobiju šansu da snime svoju prvu pesmu i spot. Projekat Muzička šaNSa se održava sa ciljem da osnaži mlade bendove u Novom Sadu i pruži im mogućnost saradnje sa stručnjacima iz različitih relevantnih oblasti, kao i niz radionica koje će im pomoći da se usavrše i poboljšaju svoje muzičke sposobnosti.

Prijave se šalju preko upitnika koji se nalazi OVDE.

Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji i uz finansijsku podršku Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019 (OPENS2019) je pokrenuo ovaj projekat u želji da pomogne mladim talentovanim Novosađanima.

Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu je najstarija studentska organizacija koja brine o položaju svih studenata u Novom Sadu. Cilj udruženja jeste organizacija sadržaja koji doprinose stvaranju povoljnih uslova za iskazivanje kreativnosti studenata kroz naučno, kulturno, sportsko i svako drugo delovanje.

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad je savez udruženja koji zajedno sa svojim partnerima sprovodi programe za mlade zahvaljujući kojem je Novi Sad osvojio tu laskavu titulu. Jedan od ciljeva OPENS-a jeste da podstiče aktivizam mladih u Novom Sadu, i iz kog razloga je i podržao ovaj projekat.

Ovaj projekat pokrenut je početkom 2018. godine kako bi mladima od 18 do 30 godina obezbedio više mogućnosti da ispolje svoju kreativnost i pružio dostupnost prostora za stvaranje muzike, vežbanje i usavršavanje na novosadskoj muzičkoj sceni, a 2019. godine započinje svoju drugu sezonu.