PODELI

Sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis nastupiće 26. juna od 20.30h ispred vrhunske svetske muzičke atrakcije Thievery Corporation na njihovom velikom letnjem koncertu na stadionu Tašmajdan u Beogradu.

“Ovo leto je puno predivnih iznenađenja a jedno od njih je i koncert Thievery Corporation! Za mene je još veće iznenađenje, da ću imati privilegiju da sa bendom zagrejem publiku pred koncert legendarnih Thievery Corporation, i to sve, na kultnom Tašu! Zadovoljstvo je, moje!”, poručuje Marko Louis.

Posle uspešnih albuma “Shine On Me” (2015) i “Beskraj” (2017), na kojima je sarađivao sa vrhunskim umetnicima, iz raznih krajeva sveta, Marko Louis je u oktobru 2018. godine objavio “Euridiku”. Sa novog albuma izdvojili su se naslovna “Euridika”, “Svemir” i “Imao sam ružne sne”, kao i dueti “Sanjao sam” sa autentičnim Božom Vrećom, “Idi” sa mladom i originalnom ekipom Helem Nejse iz Sarajeva, dok je “Svet je tvoj” Marko snimio sa svojom sestrom Majom.

Na stadionu Tašmajdan 26. juna Beograđane istinski zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove. Što se čuje u pesmama “The Richest Man In Babylon”, “Sweet Tides”, “Lebanese Blonde”, “Until the Morning”, “Letter To the Editor”…

Ulaznica za koncert Thievery Corporation košta 2.500 dinara (odvojeni su parter i tribine) preko www.tickets.rs.

Foto: Ivana Jovanović /  Remix Press arhiva