PODELI

Koncertno obeležavanje 25 godina benda Kanda Kodža i Nebojša, koje je prvobitno trebalo da se održi u sali Amerikana u Domu Omladine, premešteno je zbog prevelikog interesovanja u Mikser House, gde će kultni beogradski bend nastupiti 24. marta, sa početkom u 21 čas.

Kanda Kodža i Nebojša postoje od 1991. godine, a do danas su snimili sedam albuma i jedno DVD izdanje (Prekid stvarnosti). Tokom četvrt veka postojanja, bend je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj rok kulturi, a o njihovom kvalitetu dovoljno govori činjenica da je KKN jedan od retkih sastava na čijim koncertima uvek mogu da se vide novi mladi ljudi koji se iz godine u godinu pridružuju armiji poštovaoca i fanova benda.

Rođendanski koncert u Mikser House-u predstaviće jedinstvenu rekapitulaciju bogate karijere KKN-a. Publika će u uvodnom delu večeri imati priliku da pogleda retke video materijale iz istorijata grupe, a sam koncert će biti podeljen u dve celine.

U prvom delu će Oliver, Nenad, Janko, Boško i Vladan nastupiti u akustičnoj varijanti, nadovezujući se na aktuelnu unplugged turneju, nakon čega će uslediti drugi deo sa električnim aranžmanima i pesmama iz svih faza dvadesetpetogodišnje istorije benda.

Posebno svetlo na ovaj nastup stavlja i činjenica da će snimljeni materijal biti iskorišćen za realizaciju prvog koncertnog albuma KKN-a, čije izdavanje bend ekskluzivno najavljuje ovom prilikom.

Sve ulaznice kupljene za prvobitni termin 12. marta važiće i za novi datum, a ulaznice sve do dana koncerta možete nabaviti po ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, u Žila Šopu i u Mikser House-u. Na dan koncerta, cena ulaznica biće 1000 dinara.