Autor jednog od trenutno najvećih svetskih hitova “Human”, britanski soul muzičar Rag’n’Bone Man dolazi na glavnu binu Exita u nedelju, 9. jula. Svetske top liste i publiku je osvojio dubokim glasom, iskrenim stihovima i sirovim emocijama, a mnogi predviđaju da će 2017. biti njegova godina. Već je osvojio ovogodišnju BRIT nagradu u “Critics’ Choice” kategoriji.

EXIT Dance Arena u petak, 7. jula dočekuje dvojicu neprikosnovenih lidera svetske house scene, Solomuna i Dixona, i to u specijalnom tročasovnom “back2back” setu. Na Arenu u subotu, 8. jula, stiže i zvanični Faithless DJ Set, koji lično donosi Sister Bliss, autorka najvećih hitova ove kultne elektronske grupe, dok će na istom mestu u četvrtak, 6. jula uživo nastupiti britanski hit trio RÜFÜS.

 

U prodaji i zlatne VIP ulaznice za EXIT

Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni od 6.490 dinara prodaju se širom Srbije u prodajnoj mreži Gigstix.com i u celom svetu putem sajta www.exitfest.org, a od danas se mogu kupiti i VIP Gold ulaznice za ceo festival po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara. U prodaji su i specijalno skrojeni turistički paketi za Sea Star, Sea Dance i EXIT festivale, po ceni već od 59 evra putem sajta www.exittrip.org. EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. Jula.