PODELI

Poslednjih dana avgusta od 28. do 30. u prostoru Letnje bašte Dom omladine Pančevo organizuje specijalni festivalski vikend program: Reggae i Rock Fest 2014.

U okviru glavnog programa, koji se sastoji od dve muzičke celine – Reggae i Rock festivalski dan, nastupiće devet sastava i izvođača, među kojima su i gosti iz Jamajke (Randy Valentine), srpski rege sastav Madred iz Novog Sada, Couple Up (uspešna kolaboracija domaćih i jamajčanskih muzičara), Trenchtown Rockers, kao i domaći rok sastavi: Grate, Hype!, Sunshine i sjajni Nikola Vranjković, čovek čiji su muzika i tekstovi poslednje dve decenije obeležile karijeru beogradskog sastava Block Out.

U okviru pratećeg programa Reggae i Rock Festivalskog vikenda biće organizovane radionice dancehall plesa (29.8. u 17 časova), projekcije filmova i izložbu radova nastalih na radionici „Crtaton“.

Ulaznice se mogu kupiti u Malom klubu Doma omladine Pančevo po ceni od 200 dinara po festivalskom danu ili 300 dinara za komplet ulaznica za festivalski vikend.

Pokrovitelj manifestacije: Grad Pančevo

Medijski partneri: Nedeljnik „Pančevac“, RTV Pančevo, Remix Press, Portal za kulturu „Kulturizacija“, Radio „Legend“.

Glavni program:

REGGAE SERBIA FEST – 29. AVGUST

17 – 18.30h

Radionica dancehall plesa

20 – 02h

Reggae Serbia Crew

Trenchtown Rockers

Couple Up!

Madred

Randy Valentine

 

ROCK FEST – 30. AVGUST

20 – 02h

Grate

Hype!

Sunshine

Nikola Vranjković