Šlag na torti za ovogodišnje izdanje R:EVOL:UTION festivala može se sumirati u dve reči: dnevne žurke. Zapanjujuće mesto, uzavrela atmosfera i neverovatni izvođači učiniće dnevne žurke R:EVOL:UTION festivala nezaboravnim. Kraj jezera u bajkovitoj šumi postoji jedna kuća. Iz te kuće širi se zvuk koji pokreće i čini nas raspoloženim. Taj zvuk na dnevne žurke festivala doneće DJevi koji su po tome poznati širom sveta – Marko Nastić, Livio & Roby i Herodot.

Marko Nastić, Livio & Roby i Herodot će nastupiti na R:EVOL:UTION festivalu u Temišvaru koji će biti održan od 31. maja do 2. juna. Temišvar se nalazi na svega 144 km od Novog Sada i Beograda a za samo 4500 din imate jedinstvenu priliku da uživate u nastupima izvođača kao što su Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Filatov & Karas, 1000mods, Raresh, Nicol Moudaber, Barac b2b Gescu i još preko 200 izvođača na više od 7 programskih lokacija.

Ulaznice su dostupne na sajtu gigstix.com po ceni od 4500 dinara, dok je paket koji obuhvata trodnevnu ulaznicu za festival i kamp dostupan za svega 4990 dinara.