Uoči sutrašnjeg koncerta u novosadskoj Svilari, bend Viva Vops lansira svoj najnoviji singl Rokamo Jako, poručujući da je ova njihova pesma ne samo strastvena oda muzici, već i “kolosalna baklja, koja osvetljava suštinu našeg života u eri lažnih stvarnosti.”

Bend Viva Vops donosi “Rokamo Jako” kao iskrenu priču o verovanju – u sebe, u druge, o izgubljenim bitkama koje se vode dan za danom. No, na kraju tog putovanja, “pesma otkriva da nismo sami, da postoje ljudi slični nama koji dele iste staze i snove.” otkrivaju članovi benda i dodaju: Rokamo Jako je plod kreativnosti, snimljen u prestižnom studiju Echobrainz, pod palicom iskusnog producenta Aleksandra Ćurčića. Njegova stručnost nije samo oblikovala zvuk pesme, ona je stvorila muzičko iskustvo koje povezuje srce i dušu slušatelja.”

Talentovani umetnik Marko Đukić preuzeo je ulogu stvaranja vizuelne priče “Rokamo Jako”. Njegova video produkcija nije samo pratila ritam pesme, već se transformisala u svojevrsni “prozor u svet”- emocija i suštine ovog singla. Marko je svojim umećem stvorio video koji vizualno dopunjuje muzičku poruku benda.

O bendu VIVA Vops

Grupa je osnovana 2016. godine i čine je muzičari koji se godinama bave alternativnom muzikom: Aleksandar Ćurčić (vokal), Marko Janković (vokal), Nikola Živanović (gitara) Nemanja Tanasković (bubnjevi) i Miroljub Antić (bas gitara). Ubrzo nakon osnivanja, prijavljuju se na Beogradski autorski rok festival BARF, gde osvajaju 3. mesto. Na trećem Bunt Rok Festivalu RTS- a, (2017) osvojili su 1. mesto. Prvi spot, za singl “Uniformisani kriminalac”, izazvao je izuzetne reakcije auditorijuma, a pobednička pesma sa BRF 2017. “Svuda pivo”, uspešno pronalazi svoj put do publike i nakon trijumfa na ovom jedinstvenom festivalu. Singl i spot “Rokamo jako” usledio je nakon takođe veoma uspešnog singla “Rasprodaja sreće” (mart 2022) koji je takođe prati i veoma atraktivan spot, čiji su autori Branka Glavonjić i Marko Đukić.