Kao i prošle godine, bend Mortal Kombat organizovaće prevoz za najvernije fanove od Beograda do Novog Sada i nazad kako bi prisustvovali koncertu u klubu The Quarter 28. oktobra. Uz prevoz tu je i druženje sa bendovima Mortal Kombat i NBG i, verujemo, jedno nezaboravno putovanje. Ulaznica za koncert košta 600 dinara u pretprodaji i karta za autobus košta takođe 600 dinara. Iste se mogu kupiti u prodavnici FELIX (T.C. Sremska bb, Beograd).
Autobus polazi iz Beograda, sa stanice kod Muzeja istorije Jugoslavije (Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića) tačno u 16.00. Koncert počinje u 21.00. Polazak nazad je oko 2 sata posle ponoći.

Više informacija može se naći i na sajtu benda www.mortalkombatbend.com .

Nakon raznih festivalskih nastupa koje smo imali ovog leta, uželeli smo se samostalnog koncerta na kome možemo da sviramo i tri sata ako želimo. Kvoter se pokazao kao idealan klub za tako nešto, samostalni oktobarski koncerti u njemu su već postali tradicija. I ove ćemo godine, kao i prošle, poterati autobus iz Beograda sa ekipom, prijateljima i publikom. Nema ništa bolje od ekipnog putovanja i žurke na putu. Vidimo se 28.10. Jedva čekamo koncert!, poručuje bend.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti i u Novom Sadu u Gigstix prodavnici, pabu Shamrock i radnji Mungos po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta koštaće 800 dinara.