PODELI
cd sleeve city

U subotu, 24. decembra, sa početkom u 21h u beogradskom klubu Elektropionir Sana Garić će sa  svojim bendom održati prednovogodišnji koncert na kome će predstaviti  pesme sa svog novog albuma “Svet za nas”, kao i pesme grupe Xanax sa  prethodnog albuma u novim aranžmanima.

Oni koji su proteklih godina pratili rad grupe Xanax neće se iznenaditi zvukom debi albuma Sane Garić jer “Svet za nas” sadrži i numere “Reč iz filma”, “Cvet na vodi”, “Tajna” koje su originalno objavljene pod imenom Xanax i koje su jasno najavile promenu zvuka  benda u odnosu na zvuk prvog albuma.
Pored gore pomenutih, na albumu će se naći još šest numera,od kojih se izdvaja “Mantra”, za koju je objavljen i video spot.

Album je producirao Radan Đorđević Rahmanee, a na albumu su gostovali: Dejan Vučetić Vuča, Dejan Stanisavljević, Luna Škopelja, Andrijana Belović, i  Vladimir Đorđević, a zvanično će biti objavljen za izdavačku kuću Mascom, na dan koncerta.

Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) nastupiće i Luna Škopelja (klavijature), Marija Nikolić  (klavijature), David Popović (bubanj) i Nebojša Mrđenović (čelo).